ll

EVOD E-Cigaretten er en ny model på markedet. Her får du en af de bedste E-Cigaretter.

EVOD batterierne har et LCD display, der hele tiden viser hvor meget strøm der er på batteriet og hvor mange sug man har taget siden sidste opladning.

Selve Clearomizeren er i en super god kvalitet og du får masser af damp og mere smag. Designet er også helt i top og har lækker finish. Tanken er udført i stål med et "vindue" så man kan se hvor meget E-Væske der er i den og driptippen er i gennemsigtig plastic. Selve mundstykket sidder fast på på tanken og Clearomizerne er støbt i et stykke. EVOD Clearomizeren er med en Coil i bunden af tanken, så vægerne altid er fugtede og E-Væsken skal ikke transportere så langt op til forstøveren. Coilén i bunden er til at udskifte når der ikke er så meget "spark" i den mere. Coilén er nem at udskifte.

Påfyldning af E-Væske i EVOD’en sker ved at holde Clearomizeren på hovedet, og derefter fylde E-Væske ned langs siden.

EVOD er med eGo-510 gevind.

OBS : MANGE TROR DE SENERE KUN KAN ANVENDE SAMME SLAGS VÆSKEBEHOLDER. DET ER IKKE TILFÆLDET. DE FLESTE ANDRE VÆSKEBEHOLDERE KAN SKRUES PÅ DE E-CIG BATTERIER DER HØRER MED TIL SÆTTET,

BARE DE ER MED 510 (CONNECTION) GEVIND

-12%
0 anmeldelser

Dette EVOD Startsæt er med batterier der har et LCD display, der hele tiden viser hvor meget strøm der er på batteriet og hvor mange sug man har taget siden sidste opladning. Dette er en super smart funktion, som gør at du let kan holde styr på hvornår din E-cigaret skal oplades.

Clearomizeren er i en super god kvalitet og du får masser af damp og mere smag. Designet er også helt i top og har lækker finish. Tanken er udført i stål.

Batteri størrelse:
Diameter: 14mm
Længde: 90mm

Battery Output Voltage: 3,6 - 4,2 volt
Batteri Kapacitet: 1100 mAh
Batteri-knap LED: Hvid

EVOD har 510 gevind og passer til alle eGo-enheder

289,00  m/Moms
329,00  m/Moms
Du sparer: 40,00