ll
Topsælgere

En Clearomizer er en væskebeholder, mundstykke med en Coil / Atomizerhoved (brænder) i. Den har en eller flere væger der suger væsken til Coilen / Atomizerhoved (brænderen).

Tankene fås med både TopCoil (TC)og BundCoil (BCC). TopCoils har væger i toppen af beholderen, der føder glødetråden. BundCoil har væge og glødetråd i bunden af beholderen, og er i mange tilfælde bedre til at sikre du ikke får brændt smag, som opstår fordi vægerne ikke får væske nok.

Udover det findes der både single Coils og Dual Coils (BDC). Dual Coils giver sædvanligvis mere og kraftigere damp end single Coils, da der er to forbrændere der arbejder samtidig.

Alle slags er kendt for at give ren smag og en god damp, og for at være simple at fylde.

Tankene kan være transparente, farvede eller med skjold der dækker for væsken der giver et flot look

Populær
-38%
0 anmeldelser

En af de bedst Clearomizer på markedet i en super god kvalitet. Tanken er udført i stål. EVOD Clearomizeren er med en Coil i bunden af tanken, så vægerne altid er fugtede og E-Væskeen skal ikke transportere så langt op til forstøveren.

40,00  m/Moms
65,00  m/Moms
Du sparer: 25,00
-13%
0 anmeldelser

Aspire Nautilus Clearomizer, en rigtig FED Tank til dig der vil have luksus inden for Clearomizere. Et helt nyt Tank-system. Nautilus er udstyret med et eksklusivt 4 trins justerbar lufttilstrømning system (Airflow). Hvor det er muligt at justere i din suge evne, alt efter om der skal være et let eller hårdt sug.
Nautilus bruger også Aspire ”BVC” Coils (Bottum Vetical Coil). Det vil sige at den har et dobbelt spole hoved, så den udvikler damp 2 steder i Coilen, hvilket resultere i mere damp og skarpere smag. 

Nautilus er fremstillet med kvalitets råvare, såsom rustfri stål og et stykke stærkt pyrex glas, hvilket gør at du kan dampe stærke E-Væsker uden at gøre skade på brænderen.

Med Aspire Nautilus får du  tykke damptåger og perfekt smag i en klasse for sig.

Produkt detaljer

  • 5 ml Tank af Pyrex glas
  • AIRFLOW kontrol i 4 indstillinger
  • 510 udskiftelig drip-tip i stål
  • Diameter: 22 mm
  • Længde: 85 mm med drip-tip
  • Vægt: 50,5 g
  • Kapacitet: 5 ml

OBS: Nautilus fyldes fra bunden ved at vende Nautilus på hovedet og skrue bunden af !

199,00  m/Moms
229,00  m/Moms
Du sparer: 30,00
-38%
0 anmeldelser

CE4 V2 Clearomizer er en af de mest solgte og brugte Clearomizer blandt E-Cigaret bruger. Clearomizerene fåes i flere forskellige farver. Lav modstand, producerer fantastisk smag og giver god damp. Markeringer på siden viser den resterende mængde E-Væske. E-Væsken påfyldes ved at skrue mundstykket af.

25,00  m/Moms
40,00  m/Moms
Du sparer: 15,00
0 anmeldelser

En af de bedst Clearomizer på markedet i en super god kvalitet. Tanken er udført i stål. EVOD Clearomizeren er med en Coil i bunden af tanken, så vægerne altid er fugtede og E-Væskeen skal ikke transportere så langt op til forstøveren.

37,00  m/Moms
0 anmeldelser

Denne CE4 V3 Clearomizer er med de lange væger. Et fantastisk produkt. Aldrig har dampning været enklere. Simpelt og enkelt - du skruer mundstykket af, fylder E-Væsken i og sætter den på dit batteri. CE4 V3 giver rigtig meget damp og en fantastisk smag. CE4 V3 Clearomizer fås selvfølgeligt i et fantastisk farveudbud.

35,00  m/Moms
0 anmeldelser

VIVI NOVA Clearomizer på 2,2 Ohm er en smart tank der er nem at have med at gøre. Den kan indeholde 3.5 ml og Coilén/brænderen kan udskiftes. Den egner sig godt til dig, der vil have rigtig meget damp i hvert sug.

58,00  m/Moms
0 anmeldelser

Dette er Aspire ET-S BVC Clearomizer i stål og har et super godt Air-Flow

Stilfuld BVC Clearomizer med metalskal og pyrex Tank. Ekstra robust Clearomizer, hvor brænderen er dual coil og placeret i bunden af tanken. Her får du en Clearomizer, der virkelig arbejder og giver en god damp.

*BVC (Bottom Vertical Coil). Dvs at Coil’en er opretstående i sin metalindkapsling, som betyder at brænderen er monteret i bunden og tråden ligger lodret inde i coilen, dette nye system giver længere holdbarhed samt en klar smagsforbedring og sikrer tykke damptåger og er altid klar til brug, selv med lav væskestand i tanken.

Tanken rummer 2,4 ml E-Væske.

OBS: Aspire ET-S fyldes fra bunden ved at vende Aspire ET-S på hovedet og skrue bunden af !

Kan sættes på ethvert batteri med eGo gevind.

Mundstykket er fast og kan derfor ikke skiftes.

Hele Clearomizeren kan skilles ad, hvilket gør Aspire ET-S meget nem at rengøre.

Selve Coilen er på 1,8 Ohm og udskiftelig.

50,00  m/Moms
0 anmeldelser
CE4 Clearomizer med lang væge er den clearomizer vi alle kender, da det var en af de første der var på markedet. Uovertruffen i damp og smag - Let at påfylde og let at anvende - indeholder op til 1.6 ml væske. Når du påfylder din CE4 må den maks fyldes op til øverste streg på beholderen for at undgå ...mere
25,00  m/Moms
-33%
0 anmeldelser

CE 5+ er den sidst nye type Clearomizer på markedet. Clearomizeren CE 5+ er uden synelige væger, de er gemt væk inde i røret. Det sikre at vægerne konstant er væddet og smagen derfor i top. Nu kan du genbruge din Clearomizer ved at udskifte Coilen.

30,00  m/Moms
45,00  m/Moms
Du sparer: 15,00
-25%
0 anmeldelser

Denne lille Tank er ikke bare en fryd for øjnene, men også en brutal lille Tank, som kan producere gode mængder af damp.
Tanken kommer med en X-AIR BDC Coil (find ekstra Coil klik her) en af de mest eftertragtede og populære Coils på markedet.

Kan bruges til alle batterier med eGo gevind.

Produkt detaljer :
Materiale : Rustfrit stål
Tank : Pyrex glas
Drip tip : Rustfrit stål
Diameter : 14 mm
Længde : 75,8 mm

Kapacitet : 1,6 ml

44,00  m/Moms
59,00  m/Moms
Du sparer: 15,00
0 anmeldelser
0,00  m/Moms
0 anmeldelser
En klar forbedring af CE5'eren. Nu kan den "vægeløse" atomimzer (BRÆNDER) udskiftes, når den gamle ikke kan mere, eller du bare gerne vil skifte smag. Det er økonomisk og let.
39,00  m/Moms
0 anmeldelser
Rengøring: Skyl i varmt vamd og tryk vægerne tørre med køkkenrulle, sørg for alt er tørt før du bruger den igen, lad den evt. ligge til dagen efter. Kompatibilitet: Ego med 510 gevind - Ego adapter til 510 connection.
0,00  m/Moms
0 anmeldelser

En CE5 Clearomizer er den sidst nye type Clearomizer på markedet i størrelsen 1,6 ml. Clearomizeren CE5 er uden synelige væger. Clearomizeren har 4 huller i inderrøret hvor væsken bliver suget ind til brænderen. Designet giver en bedre damp og en længere levetid.

30,00  m/Moms
-46%
0 anmeldelser

Flot design og et unikt udseende. En fantastisk beholder der er fremstillet i Stainless Steel og er et finmekanisk mesterstykke, der holder tæt. EE2 er med gennemsigtig rude, så man kan se væskestanden.
EE2 Clearomizeren er på 2,6 Ohm og kan indeholde 3,6 ml E-Væske.

59,00  m/Moms
109,00  m/Moms
Du sparer: 50,00
0 anmeldelser

CE5 RBC H4-XL BCC Clearomizer er en opgradering af den meget populære CE5. Denne Clearomizer er en helstøbt Clearomizer i en super god kvalitet og kan indeholde 2,0 ml E-Væske. CE5 RBC H4-XL BCC Clearomizer er med en Coil i bunden af tanken. Coilén i bunden er til at udskifte. CE5 RBC H4-XL BCC Clearomizer bruger samme coil som Evod.
E-Væsken påfyldes fra bunden.

35,00  m/Moms
0 anmeldelser

MINI VIVI NOVA Clearomizer på 2,2 Ohm er en smart tank der er nem at have med at gøre. Den kan indeholde 2,0 ml og Coilén/brænderen kan udskiftes. Den egner sig godt til dig, der vil have rigtig meget damp i hvert sug.

45,00  m/Moms
0 anmeldelser

AeroTank er fra populære KangerTech - KangerTech er kendt for at lave produkter af høj kvalitet.
Justerbart luftindtag (AirFlow Control) som betyder at du kan indstille om dit sug skal være hårdt eller let. Det indstilles ved at dreje let på ringen i bunden.
Dual coil betyder at denne model indeholder 2 brændere inde i selve coil'en - Ergo får du ekstra meget damp igennem - Noget mange foretrækker.

AeroTank er med 510 gevind, og 510 drip tip. Alle delene på AeroTank er udskiftelige. Selve Pyrex tanken (Glas) kan rumme 2.5 ml.

Produkt detaljer:
Diameter: 10,3 mm
Længde: 60 mm

Vægt: 150 g
Kapacitet: 2,5 ml

149,00  m/Moms
-42%
0 anmeldelser

Ny flot Clearomizer i en super god kvalitet. Tanken er udført i stål med "vinduer" så man kan se hvor meget E-Væske der er i den og driptippen er i stål. QQ Clearomizeren er med en Atomizer/brænder der er til at udskifte når der ikke er så meget "spark" i den mere. Atomizeren/brænderen er nem at udskifte.

75,25  m/Moms
129,00  m/Moms
Du sparer: 53,75
-32%
0 anmeldelser

Super god tank med Cartomizer.
Kan indeholde 3,5 ml.

Kanon damp og glimrende smag.

Det er muligt, at adskille alle dele nemt for hurtig rengøring, hvilket forlænger levetiden.

40,25  m/Moms
59,00  m/Moms
Du sparer: 18,75