ll
Topsælgere

En Clearomizer er en væskebeholder, mundstykke med en Coil / Atomizerhoved (brænder) i. Den har en eller flere væger der suger væsken til Coilen / Atomizerhoved (brænderen).

Tankene fås med både TopCoil (TC)og BundCoil (BCC). TopCoils har væger i toppen af beholderen, der føder glødetråden. BundCoil har væge og glødetråd i bunden af beholderen, og er i mange tilfælde bedre til at sikre du ikke får brændt smag, som opstår fordi vægerne ikke får væske nok.

Udover det findes der både single Coils og Dual Coils (BDC). Dual Coils giver sædvanligvis mere og kraftigere damp end single Coils, da der er to forbrændere der arbejder samtidig.

Alle slags er kendt for at give ren smag og en god damp, og for at være simple at fylde.

Tankene kan være transparente, farvede eller med skjold der dækker for væsken der giver et flot look

0 anmeldelser
0,00  m/Moms
0 anmeldelser
En klar forbedring af CE5'eren. Nu kan den "vægeløse" atomimzer (BRÆNDER) udskiftes, når den gamle ikke kan mere, eller du bare gerne vil skifte smag. Det er økonomisk og let.
39,00  m/Moms
0 anmeldelser
Rengøring: Skyl i varmt vamd og tryk vægerne tørre med køkkenrulle, sørg for alt er tørt før du bruger den igen, lad den evt. ligge til dagen efter. Kompatibilitet: Ego med 510 gevind - Ego adapter til 510 connection.
0,00  m/Moms
Populær
-38%
0 anmeldelser

En af de bedst Clearomizer på markedet i en super god kvalitet. Tanken er udført i stål. EVOD Clearomizeren er med en Coil i bunden af tanken, så vægerne altid er fugtede og E-Væskeen skal ikke transportere så langt op til forstøveren.

40,00  m/Moms
65,00  m/Moms
Du sparer: 25,00
Populær
-20%
0 anmeldelser

Nautilus Mini er med Aspire’s nyeste BVC coil (Bottom Vertical Coil). Dvs at Coil’en er opretstående i sin metalindkapsling, hvorimod tidligere Coils havde en vandret liggende Coil.

Dampen er fyldig og smagen rammer perfekt hver gang.

Tanken er af pyrex glas og kan rumme 2 ml væske samt en aftagelig drip tip af stål.

Basen er ligesom den store Aspire Nautilus med AIRFLOW kontrol, så du kan justere din luftgennemstrømning i 4 trin.
OBS: Aspire Nautilus Mini fyldes fra bunden !

Når du modtager din Nautilus er den klar til at dampe på med det samme. Du skruer blot bunden af, hælder din rygevæske på og efter at have skruet bunden på og vendt Nautilus, venter du 3-5 minutter for at Coilen er helt klar - Derefter siger vi bare: Gør klar til at nyde en fantastisk damp.

Aspire Nautilus er kompatibel med eGo batterier og MODS (via 510-gevind). Dog anbefales det at bruge et batteri med variabel Volt og/eller Watt for at få det optimale ud af Nautilus.

Kort om Aspire Nautilus Mini BVC Kit :

  • 2 ml tank af Pyrex glas
  • Udskiftelige BVC coils (indkapslede dual coil brændere)
  • AIRFLOW kontrol i 4 indstillinger
  • 510 connector
  • 510 udskiftelig drip-tip i stål
199,00  m/Moms
249,00  m/Moms
Du sparer: 50,00
0 anmeldelser
0,00  m/Moms