ll
Topsælgere

En Clearomizer er en væskebeholder, mundstykke med en Coil / Atomizerhoved (brænder) i. Den har en eller flere væger der suger væsken til Coilen / Atomizerhoved (brænderen).

Tankene fås med både TopCoil (TC)og BundCoil (BCC). TopCoils har væger i toppen af beholderen, der føder glødetråden. BundCoil har væge og glødetråd i bunden af beholderen, og er i mange tilfælde bedre til at sikre du ikke får brændt smag, som opstår fordi vægerne ikke får væske nok.

Udover det findes der både single Coils og Dual Coils (BDC). Dual Coils giver sædvanligvis mere og kraftigere damp end single Coils, da der er to forbrændere der arbejder samtidig.

Alle slags er kendt for at give ren smag og en god damp, og for at være simple at fylde.

Tankene kan være transparente, farvede eller med skjold der dækker for væsken der giver et flot look

-38%
0 anmeldelser

CE4 V2 Clearomizer er en af de mest solgte og brugte Clearomizer blandt E-Cigaret bruger. Clearomizerene fåes i flere forskellige farver. Lav modstand, producerer fantastisk smag og giver god damp. Markeringer på siden viser den resterende mængde E-Væske. E-Væsken påfyldes ved at skrue mundstykket af.

25,00  m/Moms
40,00  m/Moms
Du sparer: 15,00
Populær
-38%
0 anmeldelser

En af de bedst Clearomizer på markedet i en super god kvalitet. Tanken er udført i stål. EVOD Clearomizeren er med en Coil i bunden af tanken, så vægerne altid er fugtede og E-Væskeen skal ikke transportere så langt op til forstøveren.

40,00  m/Moms
65,00  m/Moms
Du sparer: 25,00
0 anmeldelser

Dette er Aspire ET-S BVC Clearomizer i stål og har et super godt Air-Flow

Stilfuld BVC Clearomizer med metalskal og pyrex Tank. Ekstra robust Clearomizer, hvor brænderen er dual coil og placeret i bunden af tanken. Her får du en Clearomizer, der virkelig arbejder og giver en god damp.

*BVC (Bottom Vertical Coil). Dvs at Coil’en er opretstående i sin metalindkapsling, som betyder at brænderen er monteret i bunden og tråden ligger lodret inde i coilen, dette nye system giver længere holdbarhed samt en klar smagsforbedring og sikrer tykke damptåger og er altid klar til brug, selv med lav væskestand i tanken.

Tanken rummer 2,4 ml E-Væske.

OBS: Aspire ET-S fyldes fra bunden ved at vende Aspire ET-S på hovedet og skrue bunden af !

Kan sættes på ethvert batteri med eGo gevind.

Mundstykket er fast og kan derfor ikke skiftes.

Hele Clearomizeren kan skilles ad, hvilket gør Aspire ET-S meget nem at rengøre.

Selve Coilen er på 1,8 Ohm og udskiftelig.

50,00  m/Moms
0 anmeldelser

En af de bedst Clearomizer på markedet i en super god kvalitet. Tanken er udført i stål. EVOD Clearomizeren er med en Coil i bunden af tanken, så vægerne altid er fugtede og E-Væskeen skal ikke transportere så langt op til forstøveren.

37,00  m/Moms
-33%
0 anmeldelser

CE 5+ er den sidst nye type Clearomizer på markedet. Clearomizeren CE 5+ er uden synelige væger, de er gemt væk inde i røret. Det sikre at vægerne konstant er væddet og smagen derfor i top. Nu kan du genbruge din Clearomizer ved at udskifte Coilen.

30,00  m/Moms
45,00  m/Moms
Du sparer: 15,00
0 anmeldelser

Denne CE4 V3 Clearomizer er med de lange væger. Et fantastisk produkt. Aldrig har dampning været enklere. Simpelt og enkelt - du skruer mundstykket af, fylder E-Væsken i og sætter den på dit batteri. CE4 V3 giver rigtig meget damp og en fantastisk smag. CE4 V3 Clearomizer fås selvfølgeligt i et fantastisk farveudbud.

35,00  m/Moms
0 anmeldelser

VIVI NOVA Clearomizer på 2,2 Ohm er en smart tank der er nem at have med at gøre. Den kan indeholde 3.5 ml og Coilén/brænderen kan udskiftes. Den egner sig godt til dig, der vil have rigtig meget damp i hvert sug.

58,00  m/Moms
-47%
0 anmeldelser

iClear 30 Dual Clearomizer der giver enorme mængder af damp og smag. iClear 30 her en beholder der kan indeholde 3 ml E-Væske. iClear 30 har et drejelig mundstykke med en innovativ 360 graders roterende design. Disse mundstykker er designet til at dreje rundt, hvilket giver en mere behagelig og fornøjelig dampning.

31,50  m/Moms
59,00  m/Moms
Du sparer: 27,50
-46%
0 anmeldelser

Flot design og et unikt udseende. En fantastisk beholder der er fremstillet i Stainless Steel og er et finmekanisk mesterstykke, der holder tæt. EE2 er med gennemsigtig rude, så man kan se væskestanden.
EE2 Clearomizeren er på 2,6 Ohm og kan indeholde 3,6 ml E-Væske.

59,00  m/Moms
109,00  m/Moms
Du sparer: 50,00
0 anmeldelser

CE5 RBC H4-XL BCC Clearomizer er en opgradering af den meget populære CE5. Denne Clearomizer er en helstøbt Clearomizer i en super god kvalitet og kan indeholde 2,0 ml E-Væske. CE5 RBC H4-XL BCC Clearomizer er med en Coil i bunden af tanken. Coilén i bunden er til at udskifte. CE5 RBC H4-XL BCC Clearomizer bruger samme coil som Evod.
E-Væsken påfyldes fra bunden.

35,00  m/Moms
0 anmeldelser

MINI VIVI NOVA Clearomizer på 2,2 Ohm er en smart tank der er nem at have med at gøre. Den kan indeholde 2,0 ml og Coilén/brænderen kan udskiftes. Den egner sig godt til dig, der vil have rigtig meget damp i hvert sug.

45,00  m/Moms
0 anmeldelser

AeroTank er fra populære KangerTech - KangerTech er kendt for at lave produkter af høj kvalitet.
Justerbart luftindtag (AirFlow Control) som betyder at du kan indstille om dit sug skal være hårdt eller let. Det indstilles ved at dreje let på ringen i bunden.
Dual coil betyder at denne model indeholder 2 brændere inde i selve coil'en - Ergo får du ekstra meget damp igennem - Noget mange foretrækker.

AeroTank er med 510 gevind, og 510 drip tip. Alle delene på AeroTank er udskiftelige. Selve Pyrex tanken (Glas) kan rumme 2.5 ml.

Produkt detaljer:
Diameter: 10,3 mm
Længde: 60 mm

Vægt: 150 g
Kapacitet: 2,5 ml

149,00  m/Moms
-42%
0 anmeldelser

Ny flot Clearomizer i en super god kvalitet. Tanken er udført i stål med "vinduer" så man kan se hvor meget E-Væske der er i den og driptippen er i stål. QQ Clearomizeren er med en Atomizer/brænder der er til at udskifte når der ikke er så meget "spark" i den mere. Atomizeren/brænderen er nem at udskifte.

75,25  m/Moms
129,00  m/Moms
Du sparer: 53,75
-32%
0 anmeldelser

Super god tank med Cartomizer.
Kan indeholde 3,5 ml.

Kanon damp og glimrende smag.

Det er muligt, at adskille alle dele nemt for hurtig rengøring, hvilket forlænger levetiden.

40,25  m/Moms
59,00  m/Moms
Du sparer: 18,75
-25%
0 anmeldelser

Denne lille Tank er ikke bare en fryd for øjnene, men også en brutal lille Tank, som kan producere gode mængder af damp.
Tanken kommer med en X-AIR BDC Coil (find ekstra Coil klik her) en af de mest eftertragtede og populære Coils på markedet.

Kan bruges til alle batterier med eGo gevind.

Produkt detaljer :
Materiale : Rustfrit stål
Tank : Pyrex glas
Drip tip : Rustfrit stål
Diameter : 14 mm
Længde : 75,8 mm

Kapacitet : 1,6 ml

44,00  m/Moms
59,00  m/Moms
Du sparer: 15,00
Populær
-20%
0 anmeldelser

Nautilus Mini er med Aspire’s nyeste BVC coil (Bottom Vertical Coil). Dvs at Coil’en er opretstående i sin metalindkapsling, hvorimod tidligere Coils havde en vandret liggende Coil.

Dampen er fyldig og smagen rammer perfekt hver gang.

Tanken er af pyrex glas og kan rumme 2 ml væske samt en aftagelig drip tip af stål.

Basen er ligesom den store Aspire Nautilus med AIRFLOW kontrol, så du kan justere din luftgennemstrømning i 4 trin.
OBS: Aspire Nautilus Mini fyldes fra bunden !

Når du modtager din Nautilus er den klar til at dampe på med det samme. Du skruer blot bunden af, hælder din rygevæske på og efter at have skruet bunden på og vendt Nautilus, venter du 3-5 minutter for at Coilen er helt klar - Derefter siger vi bare: Gør klar til at nyde en fantastisk damp.

Aspire Nautilus er kompatibel med eGo batterier og MODS (via 510-gevind). Dog anbefales det at bruge et batteri med variabel Volt og/eller Watt for at få det optimale ud af Nautilus.

Kort om Aspire Nautilus Mini BVC Kit :

  • 2 ml tank af Pyrex glas
  • Udskiftelige BVC coils (indkapslede dual coil brændere)
  • AIRFLOW kontrol i 4 indstillinger
  • 510 connector
  • 510 udskiftelig drip-tip i stål
199,00  m/Moms
249,00  m/Moms
Du sparer: 50,00
0 anmeldelser
0,00  m/Moms