ll
Topsælgere

Påfyldning Af Clearomizere

Vejledning til påfyldning af modellerne CE4, CE5 og iClear Clearomizer

Skru mundstykket af Clearomizeren, fyld E-Væsken ned langs siden, så du ikke rammer det lille rør i midten (det er til luftgennemstrømning). Skru derefter mundstykket på igen.
Se evt. Vejlednings Video

Vejledning til påfyldning af KangerTech Clearomizere og Aspire Clearomizere

Hold Clearomizeren med mundstykket nedad. Skru bunden (modsat mundstykket) af Clearomizeren, fyld væsken ned langs siden, stop før du når op over "luft røret". Skru bunden på igen, vend Clearomizeren, så væsken falder på plads. Ved første påfyldning vent 10 minutter inden brug.
Se evt. Vejlednings Video

Rengøring af Brændere

Rengøring af brændere kan foregå på flere forskellige måder. De to mest brugte måder er enten at skylde Clearomizeren i vand eller vodka. Derefter stilles brænderen på en serviet, så vandet kan løbe ud, det tager en dags tid før den er tør. For at sikre at brænderen er helt tør, kan man "dry burn" den. Man skruer den på batteriet igen, og simpelthen brænder det sidste vand/vodka væk, ved at trykke på knappen på batteriet. Det skal gøres i et par sekunder af gangen, men små jævne mellemrum.

Opladning af E-Cigaretten

Start altid med at oplade batterierne, opladningstiden er normalt mellem 3-5 timer.
Når batteriet ikke lyser mere, eller knappen på batteriet blinker når du trykker på den, så er det på tide at lade dit batteri.
For at oplade batteriet, skrues batteriet af Clearomizeren tør batteriet tørt for E-Væske inden det skrues i USB opladeren. Under opladning vil opladerens lysdiode på batteriet lyse blå og USB opladeren vil lyse rød når den oplader og grøn når batteriet er fuldt opladet. Vær forsigtig når du skruer batteriet i opladeren, stop med det samme med at spænde når dioden på USB opladeren skifter fra grønt til rødt
eller tænd/sluk knappen begynder at blinke på batteriet. Batteriet må IKKE spændes for hårdt.

 

Find flere svar på FAQ og i Ordbogen.