ll
Topsælgere

Der findes tre forskellige typer : Elektroniske MODS, BOX MODS og Mekaniske MOD.

MODS er genneralt en større og mere avanceret E-Cigaret der er i alle former og størrelser, men for alle gælder det, at ydeevnen er noget helt for sig selv. De fleste MODS tilbyder en variabel udgangseffektspænding (Volt/Watt/Temperatur Kontrol). Disse 3 spændinger gør, at man kan variere dampmængden, og på den måde få indstillet damp og smag til perfektion.

Elektroniske MODS. Sikkerheden er helt i top, når du bruger Elektroniske MODS, da de er udstyret med en micro-chip som automatisk afbryder, hvis der er ved at opstå en kortslutning i batteriet. De er lidt mere avancerede og kræver derfor mere tilvænning, da de har en indbygget elektronisk komponent, i form af en brugermenu. Her kan du indstille spændingen, hvilket giver dig mulighed for at få den type damp du ønsker. På elektroniske MODS kan du ændre på både Volten, Watten og enkelte modeller giver dig desuden mulighed for at indstille Temperaturen på din E-Cigaret.

BOX MODS adskiller sig fra de to andre typer ved, at den ikke er rund men derimod formet som en rektangulær ”kasse” (boks). Det er udelukkende formen, der giver den navnet. Man kan både få Mekaniske og Elektroniske BOX MODS.

Mekaniske MOD indeholder ingen elektroniske dele. Dette gør den enkel i designet og man kan straks gå i gang med at bruge den. Disse MOD er mest velegnede til den øvede bruger, da man helst skal have lidt kendskab til Volt og Ohm.
I en mekanisk MOD er der nemlig ikke nogen sikkerhedsfunktioner, så som micro-chip eller andet, så man kan godt komme til at kortslutte batteriet ved en fejl.