ll
Populær
-22%
0 anmeldelser

Med Kanger SUB-TANK Mini får du en enestående Tank med hele 2 ml væskekapacitet og mulighed for at bruge færdig producerede Coils eller lave dine egne RBA Coils.

Vil du gerne gøre brug af SUB-Ohm men er tiden der ikke til selv at vikle din Coils? Så giver SUB-TANK dig det bedste af alle verdener.

Med denne tank præsenterer Kanger deres nye Coils: OCC (Organic Cotton Coils), som er nyudviklet SUB-Ohm Coils der fås ned til 0,5 Ohm. (1 stk. 0,5 Ohm og 1 stk. 1,2 Ohm medfølger i kassen).

Stort set alt på denne Tank er nyt: Nyt airflow system, nye typer Coils, ny konstruktion. Med denne Tank har Kanger virkelig kræset for detaljerne. Den er stor og effektiv og giver store skyer af damp.

Du kan vælge at køre med Kangers OCC Coils eller med det medfølgende "RBA-kit" kan du selv lave en Kayfun lignende RBA konstruktion.

Mundstykket er rundt og aftageligt. Kanger SUB-TANK Mini monteres vha. 510 gevind og hele kontrukstionen er robust og veludført i rustfrit stål med trinløs Airflow styring i bunden.

(BEMÆRK pyrexglasset kan gå i stykker, hvis du er så uheldig, at tabe din Subtank på sten/betongulv).

Den helt rigtige opsætning følger med i kassen fra start, så det er blot at fylde væske på og gå igang med at producere store skyer af damp. Perfekt til dig, som ikke ønsker selv at vikle dine Coils.

Et matchende MOD til Kanger SUB-TANK Mini kan være Eleaf iStick 30W.

Kort om Kanger SUB-TANK Mini :

  • 2 ml Tank kapacitet
  • Fødevarergodkendt (SUS304) rustfrit stål
  • Indbygget opgraderet Airflow control i basen
  • Bruger Kanger OCC Coil
  • Det medfølgende vat til RBA er japansk og organisk for optimal smag og damp
  • Udskiftelige gummipakninger i rød
  • Stort mundstykke i rustfrit stål
234,00  m/Moms
299,00  m/Moms
Du sparer: 65,00