ll
-41%
0 anmeldelser

Atlantis 2 er efterfølgeren til den populære Aspire Atlantis og er med en række nyheder/forbedringer i forhold til den første Atlantis.

Med Aspire Atlantis 2 får du mulighed for at dampe SUB-Ohm som på en RBA eller RDA, uden at skulle bruge din tid på at vikle egne Coils. Det er nemt, hurtigt og effektivt.

De originale BVC (Bottom Vertical Coil) coils er produceret i USA og giver en meget fyldig damp.
(Du skal være opmærksom på at du skal bruge et batteri/MODS, som kan køre SUB-Ohm).
Aspire Atlantis 2 bruger den samme type Coil, som Aspire Atlantis.

Atlantis 2 fyldes fra bunden og det er netop også i bunden du finder Aspire Airflow system, som er mere effektivt end hvad du kender fra f.eks. Aspire Nautilus.
Med Airflow kan du justere gennemtrækket/sugemodstanden i din Atlantis 2. Dette giver dig mulighed for selv at styre sugemodstanden i Aspire Atlantis 2.

Desuden har Aspire udviklet hvad de kalder et Anti-leak system, hvilket minimere risikoen for at væsken løber ud af tanken.

Tanken er forstørret, hvilket giver Aspire Atlantis 2 en væskekapacitet på 2 ml. Derudover er der indbygget luftstyring i selve mundstykket/drip-tip. Her får du nu mulighed for at justere om din damp skal være varm eller kølig. Denne luftstyring giver selvfølgelig også ekstra mulighed for at justere luftmodstanden endnu mere. Basen er med 510-gevind.

Når du modtager din Atlantis 2 er den klar til at dampe på med det samme. Du skruer blot bunden af, hælder din rygevæske på og efter at have skruet bunden på og vendt Tanken, venter du 3-5 minutter for at Coilen er helt klar.
Dog anbefaler vi at du "primer" din Coil, inden du skruer tank og base sammen. Derefter siger vi bare, Gør klar til at nyde en fantastisk damp.

Detaljer om Aspire Atlantis 2 :

  • 2 ml Tank af Pyrex glas
  • Udskiftelige SUB-Ohm Coils
  • AIRFLOW kontrol med flere indstillinger
  • Luftstyring i mundstykke.
  • 510 connector
  • 510 udskiftelig drip-tip i stål
  • Brug kun originale Aspire Atlantis coils
200,25  m/Moms
339,00  m/Moms
Du sparer: 138,75