ll
Topsælgere

SUB-Ohm beskriver modstanden i den pågældende Coil, og det betyder at modstanden er på under 1,0 Ohm. Ved at bruge en Tank og et batteri eller MODS der kan køre SUB-Ohm, kan du opnå en endnu bedre dampoplevelse.

Hvis du bruger en Tank/Clearomizer med en Coil på under 1,0 Ohm, så skal du være opmærksom på at du skal have et MODS/BOXMODS der kan klare det, ellers vil det ikke fungere. Heldigvis findes der efterhånden en masse forskellige produkter i høj kvalitet som fungerer fantastisk. SUB-Ohm kræver en høj effekt (watt), så derfor er der, med hensyn til det batteri du har brug for, ofte tale om et MODS/BOXMODS. Disse kan typisk gå op til 20-30-50 Watt, og det er her at SUB-Ohm Coils yder deres bedste. Du vil opnå en tættere damp, med bedre smag og bedre nikotinudskillelse. Dette bevirker også, at folk der går steppet op og kaster sig ud i SUB-Ohm ofte går ned i nikotinstyrke i deres E-Væske.

0 anmeldelser

De nye og forbedrede Eleaf Tanke Melo III Mini, er lavet i et flot rustfrit design og med topfyldning.
Forgængeren til disse Tanke er Melo II der var en kæmpe succes.
Eleaf Melo III Mini er en Tank du ikke vil blive skuffet over Tanken har en kapacitet på 2 ml og takket være topfyldning er den meget nem at håndtere,
Tanken har en skjult justerbar Airflow, og er lavet af rustfrit stål. Med Melo III Mini Tanken er du sikret en god damp oplevelse.

Specifikation

 • 2 ml Tankkapacitet
 • Gemt justerbart Airflow
 • Praktisk Topfyldning
 • Rustfrit stål og glas konstruktion
 • Delrin isoleret stål DripTip
 • 22mm Diameter

Bemærk: Eleaf MELO III MINI Tanken har en Coil/Brænder i bunden der er til at udskifte når der ikke er så meget "spark" i den mere. Coilén er nem at udskifte. Nye Coil kan købes HER.

165,00  m/Moms
-41%
0 anmeldelser

Atlantis 2 er efterfølgeren til den populære Aspire Atlantis og er med en række nyheder/forbedringer i forhold til den første Atlantis.

Med Aspire Atlantis 2 får du mulighed for at dampe SUB-Ohm som på en RBA eller RDA, uden at skulle bruge din tid på at vikle egne Coils. Det er nemt, hurtigt og effektivt.

De originale BVC (Bottom Vertical Coil) coils er produceret i USA og giver en meget fyldig damp.
(Du skal være opmærksom på at du skal bruge et batteri/MODS, som kan køre SUB-Ohm).
Aspire Atlantis 2 bruger den samme type Coil, som Aspire Atlantis.

Atlantis 2 fyldes fra bunden og det er netop også i bunden du finder Aspire Airflow system, som er mere effektivt end hvad du kender fra f.eks. Aspire Nautilus.
Med Airflow kan du justere gennemtrækket/sugemodstanden i din Atlantis 2. Dette giver dig mulighed for selv at styre sugemodstanden i Aspire Atlantis 2.

Desuden har Aspire udviklet hvad de kalder et Anti-leak system, hvilket minimere risikoen for at væsken løber ud af tanken.

Tanken er forstørret, hvilket giver Aspire Atlantis 2 en væskekapacitet på 2 ml. Derudover er der indbygget luftstyring i selve mundstykket/drip-tip. Her får du nu mulighed for at justere om din damp skal være varm eller kølig. Denne luftstyring giver selvfølgelig også ekstra mulighed for at justere luftmodstanden endnu mere. Basen er med 510-gevind.

Når du modtager din Atlantis 2 er den klar til at dampe på med det samme. Du skruer blot bunden af, hælder din rygevæske på og efter at have skruet bunden på og vendt Tanken, venter du 3-5 minutter for at Coilen er helt klar.
Dog anbefaler vi at du "primer" din Coil, inden du skruer tank og base sammen. Derefter siger vi bare, Gør klar til at nyde en fantastisk damp.

Detaljer om Aspire Atlantis 2 :

 • 2 ml Tank af Pyrex glas
 • Udskiftelige SUB-Ohm Coils
 • AIRFLOW kontrol med flere indstillinger
 • Luftstyring i mundstykke.
 • 510 connector
 • 510 udskiftelig drip-tip i stål
 • Brug kun originale Aspire Atlantis coils
200,25  m/Moms
339,00  m/Moms
Du sparer: 138,75
Populær
-23%
0 anmeldelser

En super dejlig Tank med plads til 2 ml af din yndlingsvæske, der giver skyer af damp

Konstrueret i rustfrit stål med smarte "vinduer", hele vejen rundt på Tanken, så du hele tiden kan  følge med i hvor meget væske du har tilbage. Den er med AFC (Air Flow Control) der giver dig mulighed for at indstille suget præcis som du kan lide det.

Med RofVape fremragende 0.3Ω og 0.5Ω udskiftelige Coils/brændere, er du garanteret en damp, der er lige så velsmagende som den er massiv.

Når du modtager din A Equal Tank er den klar til at dampe på med det samme. Du skruer blot bunden af, hælder din E-Væske på og efter at have skruet bunden på og vendt Tanken, venter du 3-5 minutter for at Coilen er helt klar.
Dog anbefaler vi at du "primer" din Coil, inden du skruer Tank og base sammen. Derefter siger vi bare, Gør klar til at nyde en fantastisk damp.

Detaljer :

 • Konstrueret i rustfrit stål og pyrex glas
 • Kompatibel med 510 drip tips (drip tip medfølger)
 • 510 connection gevind
 • Kan rumme 2 ml E-Væske
 • Kan skilles helt ad til rengøring
 • Bruger RofVape A Equal udskiftelige Sub-Ohm Coils
 • AFC (Air Flow Control) med 4 indstillinger
 • Tanken fyldes fra bunden
 • Diameter på 20mm og en ca. højde på 64,9mm

Vælg farve i rullemenuen

154,00  m/Moms
199,00  m/Moms
Du sparer: 45,00
0 anmeldelser

Aspire Nautilus 2 er en opgradering af Aspire Nautilus og Aspire Nautilus Mini, med en masse forbedringer. Du får blandt andet en bedre smagsoplevelse med den afkortede Drip Tip og et flot nyt design. Afrundede og elegante former, samt en lækker finish i mat anodiseret aluminium.

Når du køber en pakke med Aspire Nautilus 2, får du 2 Coils med. Der er allerede præmonteret en 0,7 Ohm Coil af nyeste BVC-type, så du er klar til at dampe Sub-Ohm. Foretrækker du en lidt blidere damp, kan du let skifte til den medfølgende 1,8 Ohms Coil, som ligeledes er af den nyeste BVC-type. Nautilus 2 er dog kompatibel med alle Coils til Nautilus-serierne.

Tanken rummer 2 ml, og er med topfyldning. Hele toppen kan skrues af og så er der nem adgang til påfyldning af E-Væske i Pyrex-Tanken.
Tanken er med Air Flow Control der er indbygget i Tankens base. Her kan du frit vælge mellem forskellige hulstørrelser, og dermed regulere, om suget skal være stramt eller mere åbent.

Specifikationer

 • Kapacitet: 2 ml
 • Coil-resistans: 0,7 Ohm og 1,8 Ohm
 • Tank-materialer: Rustfrit stål eller aluminium samt Pyrex-glas
 • Gevind: Standard 510
225,00  m/Moms
0 anmeldelser

SMOK TFV12 Prince Cloud Beast er udført i holdbart rustfrit stål. Tanken er i mange farver, og der følger en smart cobra resin Drip Tip med. Tanken kommer med et smart slide-open system med en patenteret låsemekanisme, der gør det nemt at påfylde E-Væsken på tanken. Derudover følger der 3 forskellige V12 Prince Coil med i pakken, (Q4 0.4 Ohm, X6 0.15 Ohm, T10 0.12 Ohm) så der er mulighed for at finde den Coil der passer til dit behov.
Tanken har et stort Airflow i bunden og er med til at give et super godt output mht. dampmængde og en rigtig god smag. 

299,00  m/Moms