l
Topsælgere

Vores egen E-Væske er i en super høj kvalitet. Disse E-Væske er specielle og har en hel unik smag, pga de gode ingredienser, som er nøje udvalgt.
Vi har med vores egne E-Væsker omhyggeligt valgt et blandingsforhold, som vi synes giver den bedste smag, dampkonsistens og rygefornemmelse.

Vi gør meget for at giver dig den bedste oplevelse og er der E-Væske smage som vi umiddelbart ikke har, er du velkommen til at kontakte os, og så vil vi lave den E-Væske du ønsker.


E-Væske skal behandles med omtanke. Det er vigtigt at gøre opmærksom på at man skal opbevare sin E-Væske et sikkert sted, hvor børn og andre uvidende ikke kan komme i kontakt med E-Væsken.

0 anmeldelser

Menthol (Krystaller) fra TT-Damp får du den bedst AROMA med den ægte smag af Menthol. Denne AROMA er baseret på rene Menthol Krystaller der er udvundet ved frysning af pebermynteolie. Denne Menthol har en kold og kraftig smag af frisk Menthol.

OBS : Kan ikke dampes rent, den skal blandes op med PG/VG.

Pris fra
29,00  m/Moms
0 anmeldelser

Mentholyptus fra TT-Damp får du den bedst Aroma med den ægte smag af Menthol med den aromatiske Eucalyptus. Denne Aroma er baseret på rene Menthol Krystaller der er udvundet ved frysning af pebermynteolie. Denne Menthol har en kold og kraftig smag af frisk Menthol.

OBS : Kan ikke dampes rent, den skal blandes op med PG/VG.

Pris fra
29,00  m/Moms