ll

E-Væske med aroma fra Decadent Vapoors. Decadent Vapours er et Engelsk firma, som laver noget helt fantastiske, og smagsfulde aromaer. Du får den kendte europæiske kvalitet, med ekstra meget smag, for den bedste oplevelse. En meget populær og eftertragtet E-Væske.


E-Væske skal behandles med omtanke. Det er vigtigt at gøre opmærksom på at man skal opbevare sin E-Væske et sikkert sted, hvor børn og andre uvidende ikke kan komme i kontakt med E-Væsken.


0 anmeldelser

Menthol fra Decadent er en E-Væske med den ægte smag af Menthol. Denne E-Væske er baseret på rene Menthol Krystaller der er udvundet ved frysning af pebermynteolie. Denne Menthol har en kold og kraftig smag af frisk Menthol.

Pris fra
29,00  m/Moms
0 anmeldelser

American Red fra Decadent Vapours har en klassisk smag af cigaret tobak og en favorit blandt mange dampere.
En lækker smag der efterligner Mo..boro smagen ganske fortrindeligt.

Pris fra
29,00  m/Moms
0 anmeldelser

Absinthe fra Decadent Vapours er et hit blandt E-Væsker. Decadent Vapours er produceret med over 20 urter og krydderier, der omhyggeligt er blandet for at genskabe den luksuriøse anis.
Absinthe smager af anis/lakrids plus en rækkke andre krydderier (fennikelfrø og urter).
Malurten giver dog absinten en let bitter aroma.

Pris fra
29,00  m/Moms
0 anmeldelser

CandyFloss fra Decadent har en skøn smag af slik med en lille smule af frugt blandet i. Så den er lige noget til slikmund og dem med en sød tand.

Pris fra
29,00  m/Moms